У Львові розширили перелік осіб, які мають право на проїзд у громадському транспорті в період дії карантинних обмежень. Відтепер право скористатися громадським транспортом мають хронічно хворі громадяни, яким життєво необхідний гемодіаліз чи хіміотерапія. Таке рішення ухвалила Міська комісія з питань ТЕБ і НС, повідомляє прес-служба міськради.

«А до Львова як люди можуть доїхати не маючи власного транспорту? Особисто я проживаю у Львові і слава Богу не маю потреби на лікування. Але є маса людей яким обмежили цю життєво необхідну потребу, передбачену конституцією. За день, два чи навіть місяць ОТГ не розвинуться до рівня Львова. А людей за цей період може померти багато», «Це ж треба, вони дозволили, як великодушно! Їм до карми плюсик додасться!!! Та хто б їх питав, як треба було їхати, то я і їздила, нікого особо не питала! Д'Артаньяни довбані, в благородних бавляться... остогидло вже..!», - обурюються натомість містяни.

«А що, хіба хтось забороняє в тролейбус зайти? Їхала 29 у вівторок в обидва боки без проблем. Людей на зупинці мало, тролейбуси вже зупиняються і беруть пасажирів», - додають інші, зазначаючи, що таких хворих мають перевозити медичним транспортом задля їхньої безпеки.

Нагадаємо, раніше Львівських пенсіонерів позбавили безкоштовного проїзду заради їх же блага, - "Сидіть вдома!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також «Знай.ua» писав, що По конях! У Києві придумали, як вижити без громадського транспорту, підійде не всім