На нараді з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем було обговорено можливість введення комендантської години у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Про це повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у Фейсбук, пише Еспресо.

Мер Марцінків наголосив, що в ході наради з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем було поінформовано про продовження карантину до початку травня.

“Коли цей початок, яке це число, не було уточнено. Також були проінформовані, що в трьох областях – Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській вводяться надзвичайні заходи на вихідні дні”, – доповнив Марцінків.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Він пояснив, що дані заходи спрямовані на те, щоб припинити ланцюг зараження. Також розглядається можливість введення комендантської години.

“Так сказали на цій нараді, але інші деталі будемо знати очевидно завтра (10 квітня, – Ред.), на іншій нараді з президентом України”, – уточнив Марцінків.

Оперативно про стан справ (09.04.2020\16:00)

Geplaatst door Руслан Марцінків op Donderdag 9 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'ян зачинять на вихідних вдома під страхом величезних штрафів, що відбувається

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Клондайк для мародерів": у поліції заговорили про введення комендантської години

Також «Знай.uа " писав, що Комендантська година і "караючі" патрулі - українці розповіли, що відбувається у Європі під час пандемії