Мешканців Львівщини закликають у період із 13:00 суботи і до 6:00 понеділка утриматись від перебування на вулиці та в громадських місцях.

У області правоохоронні органи ретельніше перевірятимуть дотримання карантинних обмежень на вихідні.

Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Голова ЛОДА Максим Козицький закликав мешканців області у період із 13:00 суботи і до 6:00 понеділка утриматись від перебування на вулиці та в громадських місцях.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До того ж, правоохоронці контролюватимуть пересування автотранспортом на межі Львівської області починаючи з суботи і до завершення карантину.

Додамо, що сьогодні президент Володимир Зеленський провів селектронну нараду з керівниками ОДА, під час якої обговорили можливість введення комендантської години у кількох областях. За словами міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, комендантську годину можуть увести в Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській областях. 10 квітня це питання мають обговорити з президентом.

Нагадаємо, карантин в Україні має тривати до 24 квітня. Втім в уряді кажуть, що з карантину будуть виходити поступово, але це буде можливо буде зробити лише у тому випадку, якщо епідемія коронавірусу в Україні піде на спад.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий вирішив долю ринків у Львові на період карантину

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові двоє пацієнтів померли на руках медиків, пандемія продовжує свою чорну справу

Також «Знай.uа " писав, що Львів'яни ходять до церкви потайки в розпал пандемії, причастя і одна ложка на всіх - скандальні кадри