У середу, 8 квітня, подачу опалення до будинків буде призупинено. Але, якщобуде зниження температури зовнішнього повітря — теплопостачання буде відновлено. Натомість подача опалення до закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки) буде здійснюватися, припинення подачі теплоносія в ці установи буде на підставі листів-звернень.
Про це повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Опалення у Києві ввімкнули буквально декілька днів тому
Опалення у Києві ввімкнули буквально декілька днів тому

"Зараз спостерігаємо суттєве підвищення температури зовнішнього повітря. Тому, з метою економії коштів для мешканців, та енергоресурсів для тепловиків, від завтра подачу опалення до будинків буде призупинено.

Проте, ми будемо моніторити прогноз погоди, і при пониженні температури, теплопостачання буде відновлено”, — наголосила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

За словами Маруняк, подача опалення до закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки) буде здійснюватися, припинення подачі теплоносія в ці установи буде на підставі листів-звернень від керівників закладів.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови Львова, з 2 квітня, офіційно завершився опалювальний сезон для закладів освіти — до міських шкіл і садочків.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'янам полегшили життя на карантині дешевою комуналкою, перевірте платіжки

Як повідомляє портал «Знай.uа» Закінчення опалювального сезону – коли у наших будинках відключать тепло

Також «Знай.uа " писав, що Львів'яни прозріють від нових платіжок за комуналку, і ось чому