У Львові чадним газом отруїлися троє людей, двоє з яких – малолітні діти. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Як зазначається, трагедія сталася в ніч на неділю, 5 квітня, близько першої години ночі. Рятувальники отримали повідомлення, що в приватному будинку на вулиці Зимова Горішня троє осіб потребують допомоги.

На місце події прибули медики та рятувальники. Виявилося, що допомоги потребували один дорослий та двоє дітей – 2010-го та 2019-го років народження.

Наразі потерпілих госпіталізували, вони перебувають у міських лікарнях. Наразі встановлюється, що саме стало причиною отруєння людей.

Нагадаємо, раніше 1 квітня від отруєння чадним газом померла завідувачка поліклінічним відділом Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті Ліліана Александер та її 33-річний син Остап.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа Під Києвом труп немовляти знайшли у сміттєвому баку - народила і викинула, як непотріб

Знай.uа писав, що У Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для людей зі слабкими нервами