У Львові чоловік жорстоко побив кішку, яка сиділа перед під’їздом житлового будинку. Обурені містяни допомогли знайти нелюда та повідомили про нього правоохоронцям. Наразі шкуродера затримали, повідомляють у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Про факт жорсткого поводження із твариною стало відомо із повідомлення місцевої волонтерки Андріани Байло, яка закликала поліцію втрутитися в ситуацію.

Зазначається, що інцидент зафіксувала камера спостереження будинку за адресою вулиця Володимира Великого, 125.

“Киця, яка недавно народила, вийшла погрітися на сонечко, а двоноге ч*о вирішило її вдарити з усієї сили. Киця, наразі, заховалася, але про наслідки можемо здогадатися”, — написала зоозахисниця.

На дії чоловіка склали заяву до поліції, його відшукали та затримали. Зловмисником виявився 29-річний львів’янин, за скоєне йому загрожує штраф від 3,4 тисяч до 5 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фото: «Варта 1»
Фото: «Варта 1»
Фото: «Варта 1»

«Кров би залила нагла того урода, і щоб нога йому відсохла. І повірите, таке з ним станеться. Морду йому ще набити, так щоб знало, як чіпати бідних тваринок - копнути його, як він ударив ту бідну кішку», «Йому б з такої ж сили по яйцям, аби не розплоджував собі подібних!!!! Це хто таке неподобство народив на світ?», «Ущербний, напевно не знав у своєму житті любові, все його ображали з самого дитинства. Ось тому і відірвався на слабкому», «Покарати малолітню гниль. Треба під'їхати і навчити, як треба поводитися з тваринами. Потрібно спочатку його добре відкопати, а потім вчити уму-розуму», - обурюються містяни.

Нагадаємо, раніше Знущання над тваринами дорого обійдеться гицелям, що готує новий закон

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зоопарк вибив зуби мавпочці і закував у ланцюги на потіху туристам, кадри тваринної жорстокості

Також «Знай.ua» писав, що Киянам заборонять фотосесії "з милим хлопцем" - без цих кадрів осиротіє Instagram