Постраждалим мешканцям обваленого будинку на Львівщині уряд виділили понад 40 млн гривень.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

У місті Дрогобич на вулиці Грушевського обвалився багатоквартирний будинок. Кабінет Міністрів України на засіданні, 1 квітня виділив компенсації для відшкодування придбання нового житла 40,721 мільйона гривень.

Всі ці кошти були виділені з резервного фонду Державного бюджету для мешканців 59 квартир. Спочатку кошти надійдуть Львівській обласній державній адміністрації, яка перенаправить їх на Дрогобицьку міську раду.

У Дрогобичі обвалився будинок, фото Варта-1


“Очікувати коштів з держбюджету можна орієнтовно 13 квітня. Досі мешканці будинку, яких відселили, проживають в орендованих помешканнях. Кошти на оренду житла компенсує Дрогобицька міська рада з місцевого бюджету”, – наголосили у міськраді Дрогобича.

Нагадаємо, міст "втомився" та обвалився на людей посеред дня: за життя вцілілих борються лікарі

Як повідомляв раніше Знай.ua, стеля обвалилася на дітей, школа в паніці: моторошна НП в Харкові потрапила на камеру

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що речі залишилися в зруйнованому гуртожитку: Філатов ощасливить постраждалих студентів двома стипендіями