У Львові сталася надзвичайна подія, ціла родина отруїлася чадним газом.

Про це повідомляє Львівське міське управління з надзвичайних ситуацій.

Так стало відомо, що у Львові, в середу, 1 квітня сім'я отруїлася чадним газом. На місце події викликали рятувальників і бригаду швидкої допомоги.

"Приблизно в 23 години у приватному будинку на вулиці Кондукторської чадним газом отруїлися чотири людини. Двоє з них загинули на місці — 51-річна жінка та 33-річний чоловік", — повідомляє управління.

Швидка допомога, фото: Інформатор
Швидка допомога, фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Медики госпіталізували 80-річного чоловіка та 75-річну жінку в найближчу лікарню у важкому стані. На даний момент причини НП встановлюють фахівці.

Зазначимо, що з початку 2020 року у Львові сталося 29 випадків отруєння чадним газом. Внаслідок цього постраждало 63 особи (з них 17 дітей) та 3 загинуло. Наголошується, що усі випадки отруєння відбулися через недотримання правил безпеки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перерізали горло і спалили - у Харкові судять підозрюваних у звірячому вбивстві дівчини, озвучений вердикт

Як повідомляє портал Знай.uа Під Києвом труп немовляти знайшли у сміттєвому баку - народила і викинула, як непотріб

Знай.uа писав, що У Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для людей зі слабкими нервами