Україна вже довгий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. Через це закрили майже всі заклади, крім аптек, заправок та продуктових магазинів. В усіх навчальних закладах тимчасово зупинено навчальний процес. Також карантин торкнуся і закриття метрополітену в великих містах України.

Попри такі жорсткі карантинні заходи деякі люди ставляться до цього як до канікул чи відпустки. Зараз у парках та лісах можна побачити багато людей на пікніках. Щоб уникнути розповсюдження коронавірусу Львівська ОДА звернулася до лісогосподарських підприємств та мисливських товариств Львівщини з проханням посилити безпеку відвідування своїх об’єктів. Про це під час брифінгу розповів заступник голови ЛОДА Іван Собко.

Перехожі, фото Знай.ua

"Багато мешканців ігнорують карантинні заходи і відбувають сім’ями, цілими групами на природу в ліс, парки, де розводять багаття і, відповідно, смажать шашлик та інші продукти. У ці вихідні десятки фактів скупчень осіб, особливо на природі. Щоб такі факти не продовжувалися, ми будемо просити керівника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства посилити заходи безпеки, тому що кількість скупчень людей, особливо у вихідні, є неймовірно великою" – заявив Іван Собко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, за останніми даними, в Україні уже зафіксовано 548 хворих на Covid-19 і 13 загиблих.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні

Також Знай.ua писав, емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавірусу