До Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні станом на 25 березня, звернулось 127 людей. Із них 46 перебувають на самоізоляції — вони отримали консультацію, а лікарі відібрали у них матеріал для аналізів.

Про це повідомила на брифінгу лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

“44 особи продовжують лікування в лікарні. 37 пацієнтів вже були виписані. Шістьом із них встановили діагноз “грип”. Решта отримали негативний результат від Центру громадського здоров’я МОЗ про те, що коронавірусної іфекції у них немає.

Усі ці особи або повернулись із країн, де зафіксовано коронавірус, або були в контакті з цими людьми. Вони перебувають у лікарні та чекають результатів лабораторних досліджень.

На даний момент лише 1 пацієнтка перебуває у відділенні інтенсивної терапії. Її стан стабільний з позитивною динамікою. Решта пацієнтів або в стані середньої важкості, або близькі до задовільного”, — розповіла лікар-епідеміолог Наталія Тімко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Тімко, медики лікарні на 100 % забезпечені усіма засобами індивідуального захисту та антисептиками.

Згідно статистики, лише 5 % пацієнтів можуть потребувати апаратів штучної вентиляції легень. Наразі в інфекційній лікарні таких апаратів 10. У найближчий час очікується закупівля ще трьох.

Більше інформації у відео.

Брифінг щодо актуальної інформації по темі коронавірусу

Geplaatst door Львівська обласна державна адміністрація op Woensdag 25 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів прийняв дві сотні заробітчан, які екстрено повернулися з охопленої коронавірусом Європи

Як повідомляє портал «Знай.uа» Коронавірус лютує на Львівщині - 89 підозр за лічені дні, медики валяться з ніг

Також «Знай.uа " писав, що Львівщину захоплює епідемія коронавірусу - сім нових підозр за ніч, медики забули про сон