У Львові з підозрою на новий коронавірус COVID-19 госпіталізували двох дітей. Це 15-річна дитина зі Львова і 3-річна з Дрогобицького району.

Станом на ранок 17 березня у Львівській обласній інфекційній лікарні з підозрою на коронавірус перебуває 14 людей, серед яких двоє дітей, повідомив заступник директора лікарні Ігор Берник.

Львівська лікарня
Львівська лікарня

Лікар наголосив, що підозра – це ще не діагноз.Чи захворіли ці люди на коронавірус чи ні буде відомо після проведення лабораторних досліджень.

За словами Ігоря Берника, одній дитині 3 роки, вона з Дрогобицького району, другій – 15 років, вона зі Львова.Наразі інформація про стан дітей не повідомляється.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Директор Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України Роман Павлів розповів, що аналізи на дослідження відправили вже до Києва.

До того,нагадаємо, заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко в ефірі програми «Свобода слова» 16 березня повідомив, що до 15 областей України надійшли тести для виявлення коронавірусу, ще 1 млн тест-систем надійде вже у найближчий час.

Станом на ранок 17 березня у Львівську обласну інфекційну лікарню, за словами директора лікарні Сергія Федоренка, не надійшли тести для виявлення коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус? У Львові госпіталізували чотирьох українців, які втекли додому з охоплених епідемією країн

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів перейшов у режим підвищеної готовності через коронавірус - як зміниться життя галичан уже завтра

Також «Знай.uа " писав, що Львів'ян слідом за уведенням карантину "виженуть" з маршруток та тролейбусів