Підзаробити під час карантину на продажі засобів індивідуального захисту мала намір 26-річна тернополянка. Факт незаконної торгівлі зафіксували співробітники поліції.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

На Львівщині офіцери міської поліції час перевірки щодо дотримання карантинних заходів на торгових точках виявили жінку, яка неподалеку від супермаркету продавала захисні маски. Ціна однієї штуки була 90 гривень.

незаконна торгівля, скріншот з відео
незаконна торгівля, скріншот з відео

затримана, скріншот з відео
затримана, скріншот з відео

Продажом даного товару займалася 26-річна тернополянка. Як розповіла дівчина,то ці маски їй видав для продажу чоловік, з яким вона познайомилася в одній із соцмереж. За 5 годин роботи пообіцяв заплатити затриманій 250 гривень.

У жінки вилучили 36 захисних масок.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

маски, скріншот з відео
маски, скріншот з відео

Щодо неї поліцейські склали протокол за частиною 2 статті 160 Кодекс України про адміністративні правопорушення – торгівля з рук у невстановлених місцях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин знайшов оригінальний захист від коронавірусу, - "Дарт Вейдер, початок"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Коронавірус не може знищити кохання — молодята зробили все можливе, історичний кадр

Також «Знай.uа " писав, що Маски-шоу в Раді – Тимошенко в чорному респіраторі, Вакарчук у звичайній, а у Ткаченка Urbanmask за 2 тисячі