У четвер, 19 березня до однієї з підопічних Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян прийшли невідомі, одягнені в захисні костюми і маски.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Так, повідомляється, що невідомі особи під приводом дезінфекції намагалися потрапити в приміщення. За словами представника ЛМР дезінфекція приміщень необхідна, проте її проводять самі мешканці.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

"Сьогодні вранці в одній з підопічних нашого Центру в двері подзвонили двоє невідомих в захисних костюмах і масках. Вони сказали, що мають доручення провести дезінфекцію у всіх квартирах", - заявив Віталій Брославский, директор Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він зазначив, що пенсіонерка не пішла на контакт з невідомими особами і не відчинила двері.

Ігор Кобрин, начальник управління соціального захисту Львівської міськради закликав львів'ян бути обережними, адже є багато бажаючих нажитися на біді та в зоні ризику не тільки люди похилого віку.

"На жаль, є багато бажаючих розжитися на біді. І насправді таке може статися не тільки з літніми людьми. Тому ми закликаємо всіх львів'ян бути обережними та не нехтувати власною безпекою", - зазначив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В океані через коронавірус дрейфує "Ноїв ковчег" з тисячами пасажирів на борту

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Україні хворих на коронавірус почнуть розміщувати в приватних лікарнях, - Ляшко

Також «Знай.ua " писав, що Експеримент врятував ціле місто в Італії від коронавірус - ні одного зараженого