Сьогодні, 12 березня, у мерії підписали договір з консорціумом Mikroelektronika та SoftServe на виконання робіт з впровадження е-квитка у Львові. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«11 грудня 2019 року тендерний комітет вже завершив ознайомлення з пропозиціями учасників тендеру на електронний квиток і визначився з переможцем. Це — консорціум Mikroelektronika та SoftServe. Але на превеликий жаль, учасник, який подав на 2 млн дорожчу пропозицію, вирішив, що тендерний комітет не правий і поскаржився в ЄБРР на замовника ЛКП «Львівавтодор», звинувативши у тому, що процедура була некоректною. Банк розглядав скаргу більше 3 місяців, та в результаті підтвердив рішення тендерного комітету, що процедура відповідає політиці Банку. На жаль, це для нас означало велику втрату часу.

Громадський транспорт Львова
Громадський транспорт Львова

На щастя, сьогодні підписали контракт між Львівавтодором і Mikroelektronika, генеральним підрядником консорціуму, і вже почнеться процес впровадження системи електронного квитка, який, по-суті, стане єдиним квитком для міста Львова, об’єднає усі види транспорту та надасть можливість купувати на певний час право користуватися міським транспортом (день, тиждень чи місяць).

Наступним етапом буде узгодження всіх технічних специфікацій, який буде тривати до 3 місяців, після якої почнеться виготовлення обладнання і встановлення їх у громадський транспорт", — розказав заступник директора департаменту житлового господарства Андрій Білий.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після підписання контрактного договору наступає етап практичної реалізації проекту, який складається з наступних фаз:

  1. Детальне проектування — до 3 місяців.
  2. Тестування обладнання — до 1 місяця.
  3. Виготовлення та встановлення обладнання — паралельні процеси, які займають +/- 10−11 місяців.
  4. Тестова експлуатація та прийом в експлуатацію — 2 місяців.

Як повідомили в ЛМР, згідно з попереднім графіком від підписання договору до прийому в експлуатацію — 74 тижні, а це десь до серпня 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відмивають від коронавірусу? У Львові транспорт оточили люди з губками і милом

Як повідомляє портал «Знай.uа» E-ticket вже у Харкові - кому зроблять шалену знижку в транспорті, список щасливчиків

Також «Знай.uа " писав, що У Києві ввели карантин через коронавірус - як курсуватиме транспорт і що потрібно знати