ЛК АТП № 1 і ЛКП «Львівелектротранс» продовжують додатково дезінфікувати свій громадський транспорт. Про це сьогодні, 26 лютого, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Комунальні перевізники АТП № 1 і «Львівелектротранс» продовжують проводити додаткові заходи з дезінфекції свого рухомого складу. Також управління транспорту ЛМР звернулося з таким проханням і до приватних перевізників.

«Додатково обробляти дезінфікуючими засобами поручні і всі поверхні в салонах під час прибирання і миття рухомого складу розпочали, з огляду на різкий спалах захворюваності у Львові, коли значна частина навчальних закладів була на карантині."

Скріншот з Фейсбуку

Дані заходи будуть тривати і надалі. Також із вимогою проводити додаткові заходи з дезінфекції ми звернулися до приватних перевізників", — повідомив Орест Олеськів, начальник управління транспорту ЛМР.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А як проходить дезінфекція рухомого складу дивіться у відео:

У Львові через збільшення захворюваності на грип та ГРВІ дезінфікують громадський транспорт. #НовиниСуспільнеЛьвів

Geplaatst door UA: Львів op Maandag 10 februari 2020

Нагадаємо, раніше Ранок у Києві почався не з кави - кондуктор Vs пасажир, кадри епічного махачу

Як повідомляє портал «Знай.uа» Суп, собака, підвіконня - що кияни забувають в транспорті найчастіше, кумедний топ

Також «Знай.uа " писав, що У Києві школярів возитимуть у транспорті "по-новому", до чого готуватися батькам