Львів’яни, як і більшість українців, відреагували на введення карантину через коронавірус панікою – кинулися до магазинів закуповувати товари першої необхідності, зокрема гречку, рис, сіль, цукор та консерви. Про це самі містяни розповідають у соцмережах, викладаючи фото порожніх прилавків.

Зокрема, користувачка Роксоляна Панич показала, як лише через кілька годин після оголошення карантину через коронавірус виглядають полиці львівського «Метро». На фото видно черги з покупців, візочки яких наповнені продуктами – макаронами, крупами, консервованими м’ясом та рибою.

Скрін, фото Facebook
Скрін, фото Facebook

Скрін, фото Facebook
Скрін, фото Facebook

Скрін, фото Facebook
Скрін, фото Facebook

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скрін, фото Facebook
Скрін, фото Facebook

Скрін, Facebook

«Так, свічки в хаті є ще від якогось попереднього кінця світу, сірники-запальничок кілька теж десь по хаті знайдуться, кілька шоколадок з ДН Віки ще не доїли, гречка-макарони-булгур-сіль-цукор стабільно є. А якщо серйозно, я в Сільпо сьогодні була десь біля 18-ї, то ніякого ажіотажу тоді ще не було», - пише одна з користувачок.

«Супер! навіть я, нинька, купила по 1 кг солі і цукру, хоча так, ще прихопила гречку і макарони - про всяк випадок!», «Також були вчора у метро і там не буле де впасти ябку. ..черги значно більші. ...і люди вивозили борошно і олію і крупи і туалетний папір...», - зазначають коментатори.

«У мене вдома навіть цукру немає. Сіль є. У холодильнику є пачка молока, пляшка вина і одна цибулина», - «Ти не готова зовсім до викликів часу», - жартують львів’яни.

Нагадаємо, Apple скасувала презентацію iPhone 9 в кінці березня, коронавірус ламає всі плани.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус захоплює Україну, скільки людей насправді вже підхопили смертельну хворобу.

Знай.uа писав, в Україні введуть карантин через коронавірус - що зміниться в найближчі дні.