У Львові феміністок, які вийшли на марш за права жінок закидали яйцями.

Про це написала активістка Марта Чумало на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

У Львові у неділю, 8 березня відбувся марш за права жінок. На цей марш зібралося багато жінок, але деяких активісток невідомі закидали яйцями. При цьому жінкам у слід викрикували нецензурні слова.

У Львові жінок закидали яйцями.


"Щойно на вулиці Федорова мене і двох наших активісток у спину з криками"На х*й геть із України" закидали сирими яйцями", – йдеться у дописі.

Скріншот посту


Жінка розповіла що вони звернутися до поліції та написали заяву. Львівські правоохоронці взяли покази у свідків цієї події. Наразі поліція розшукує зловмисників, ведеться слідство.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Щойно на вулиці Федорова мене і двох наших активісток у спину з криками «На х.й геть із України!!» закидали сирими яйцями. Дані свідків маємо. Заяву до поліції складаємо!

Geplaatst door Марта Чумало op Zondag 8 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський зрадів, що жінки захищають Україну та знаходять його речі - "Щоб ви могли стати..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Все кохання - дівчаткам", - невгамовний Ляшко прикрасив 8 березня грайливим язичком, відео.

Також "Знай.ua" писав, що у Бішкеку, Киргизстан нападники зірвали проведення Жіночого маршу солідарності, приуроченного до Міжнародного жіночого дня, який відзначається 8 березня.