Вчора, 7 березня, на Львівщині чоловік за кермом автомобіля Ford протаранив пункт пропуску на кордоні. Про це повідомляють у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Інцидент трапився пізно ввечері, близько 22:00, на пункті пропуску “Рава-Руська – Гребенне”. Не зважаючи на вимоги прикордонників, водій не пригальмував, а навпаки, додав газу та вибив ворота пропускного пункту, виїхавши за його територію.

Щоб зупинити порушника, прикордонникам довелося застосувати зброю. Вони відкрили вогонь по колесах транспортного засобу.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

За інформацією правоохоронців, чоловік напередодні здійснював перевезення з Польщі харчових продуктів – сиру та м’яса, загальною вагою у майже тисячу кілограм. Чоловік задекларував продукцію, однак її об’єми перевищували ті, що дозволені законом для перевезення через кордон в особистих потребах. До України вантаж не пропустили, його відправили на склад пункту пропуску.

7 березня чоловік отримав товар назад для вивезення до Польщі. Його супроводжував співробітник митної служби, який мав переконатися, що порушник оформить необхідні папери для повернення до сусідньої країни. Проте чоловік спробував схитрувати – розвернувся у напрямку території України та вибив ворота пункту пропуску автомобілем.

Зловмисника, 38-річного мешканця Жовківського району, затримали та передали поліції.

Нагадаємо, раніше Теща очільника Поліської митниці вразила статками — дві квартири і дорогий позашляховик.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом зловили хитрого контрабандиста, - віз дитячий одяг у мішках з нітратами.

Також «Знай.uа " писав, що Коньяк від Путіна? Під Харковом схопили "гастролера" з російським алкоголем.