У Львові один з найбільших вітражів міста просто викинули на смітник.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила львів’янка Марія Шумська-Барвінок, опублікувавши відповідні фото.

Так стало відомо, що у Львові в будівлі, що на вулиці Митрополита Андрея, 10, демонтували 99 фрагментів вітражу. Цей вітраж вважався найбільшим у Львові.

Фото Марія Шумська-Барвінок


"Там було 11 рядів по 9 вітражів в кожному блоці. Тобто 99 фрагментів, на око кожен фрагмент десь по 0.5-0,7 м кв., а це приблизно 50-70 м кв. суцільного вітража!!! Це чи не найбільший вітраж у Львові", - написала Марія Шумська-Барвінок.

Фото Марія Шумська-Барвінок


Жінка розповіла, що цей вітраж просто "списали" на смітник. Львів'янка додала, що в цьому будинку розташоване Головне управління праці і соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації та Головне управління пенсійного фонду ЛОДА (вул. Митрополита Андрея, 10). Будівля з 70-х років ХХ ст.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Фото Марія Шумська-Барвінок


"Буквально 30 блоків. Мені не вкладається в голову, як можна було “списати” отакий вітраж", - обурилася жінка.

Скріншот посту

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 115 років з дня народження Сальвадора Далі: що геній сюрреалізму розповідав про себе

Як повідомляє портал "Знай.ua" Художник перетворює харчової сміття у твори мистецтва. Його фантазія не має меж. Завдяки своїй творчості він став популярним в мережі

Також "Знай.ua" писав, що Портрет інтернет-зірки прикрасив стіну будинку під Одесою: яскраві фото доброзичливою морди