На Закарпатті сталася страшна ДТП, бус об’їхав шлагбаум і потрапив під локомотив. В результаті цього постраждало шість людей.

Про це повідомляє пресслужба “Укрзалізниці”.

У четвер, 5 березня близько 06:00 у Закарпатській області водій мікроавтобуса об’їхав шлагбаум на залізничному переїзді та спричинив зіткнення з локомотивом. В результаті зіткнення постраждали 6 осіб. Ця пригода сталася на перегоні Хуст – Бурштина.

Мікроавтобус потрапив під колеса локомотива, фото пресслужба “Укрзалізниці”


За інформацією правоохоронців, водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, проігнорував заборонні показники світлової та звукової сигналізації та об’їхав закритий шлагбаум, в результаті цього потрапив під потяг.

На місце аварії прибули наряд поліції та бригада швидкої допомоги. За попередньою інформацією, шістьох пасажирів мікроавтобуса з травмами різної тяжкості доправлено до лікарні міста Тячів. Відомо, що водій мікроавтобуса та ще два пасажири відмовилися від госпіталізації.

Наразі правоохоронці проводять оперативно-слідчі дії. Відзначимо, що ця аварія не вплинула на рух пасажирських потягів. Всі вони курсують за звичним графіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше Молода киянка кинулася під колеса смерті, моторошні деталі нічного ДТП

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" Під Києвом п'яний коп уявив себе Шумахером і збив двох пішоходів, дикі кадри

Також "Знай.ua" писав, що "Твоє життя нічого не коштує" - водій побив пішохода, який "образив" його авто