4 березня об 11 годині в Гарнізонному храмі св. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбудеться чин прощання із загиблим в зоні ООС Ігорем Гавриляком, 1986 року народження. Про це повідомив Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.

О 12:00 на Личаківському кладовищі відбудеться чин погребення (поле почесних поховань №76).

Ігор Гавриляк проходив службу у 72-й бригаді Чорних Запорожців і загинув 1 березня поблизу населеного пункту Катеринівка, Попаснянського району.

Як повідомила Тетяна Лісковецька, сьогодні орієнтовно о 00год. 30хв. відбудеться зустріч кортежу з тілом Ігоря на кордоні Броди – Радивилів. Буське Радіомовлення повідомляє про зустріч кортежу орієнтовно о 1 годині ночі на трасі Київ -Чоп. Місцевих просять вийти на вулицю, щоб віддати останню шану загиблому Герою.

загиблий Ігор Гавриляк, скріншот із Facebook
загиблий Ігор Гавриляк, скріншот із Facebook

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

ЛМР закликає мешканців та гостей міста у цей день утриматися від гучних святкувань, особливо під час похорону та проведення поминальних богослужінь.

Нагадаємо, раніше Світ знову на межі третьої світової: Туреччина усією міццю вдарила по Росії в Сирії

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Донбасі загинув молодий львів'янин, який був "грозою" бойовиків

Також «Знай.uа " писав, що Брат загиблого депутата приніс на прощання дві цукерки і зворушив зізнанням, відео