Він став вже 313 військовослужбовцем, уродженцем Львівської області, який загинув на східному фронті нашої країни.

На Сході України, зокрема в районі Попасної, що знаходиться на Луганщині, в зоні бойових дій загинув контрактник 72 бригади Чорних запорожців Ігор Гавриляк. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив голова ЛОДА Максим Козицький.

«Війна безжальна. Вона забирає найкращих синів та доньок України. Сьогодні Львівщина втратила свого захисника. В районі Попасної, що на Луганщині, загинув контрактник з 72-ї бригади Чорних запорожців Ігор Васильович Гавриляк», – йдеться в повідомленні.

Ігор Гавриляк був 1986 року народження. Він став вже 313 військовослужбовцем, уродженцем Львівської області, який загинув на східному фронті.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців — це військове формування механізованих військ Збройних сил України. Знаходиться у місті Біла Церква, що у Київській області. Бригада була створена в 2002 і з 2014 року брала участь у війні на сході України у складі сил АТО. Підрозділи бригади влітку 2014 року вели важкі бої на російсько-українському кордоні, у Приазов’ї, а взимку 2016 — під Авдіївкою у промзоні.

У серпні 2017 року бригада дістала почесну назву на честь військового формування часів УНР — Чорних запорожців.

Нагадаємо, раніше На Донбасі бойовики застосували заборонені "подарунки" Путіна, є жертви

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кривава доба на Донбасі: бойовики "полили" українських військових шквальним вогнем

Також «Знай.uа " писав, що Український військовий загинув через "подарунок" Путіна, подробиці