На Львівщині, у неділю 1 березня жорстоко вбили 22-річну Олену С. з Яворова. За інформацією правоохоронців 56-річний мешканець сусіднього села Малечковичі Віктор Тур застрелив її пострілом у голову і важко поранив випадкового перехожого, що кинувся на допомогу, передає портал "То є Львів".

Львівські правоохоронці оголосили в розшук 56-річного Віктора Тура, який застрелив 22-річну мешканку Пустомитів. Пізніше поліцейським вдалося з'ясувати, що Олена С. була коханкою Віктора Тура, вона періодично приїжджала з Яворова у Малечковичі, де упродовж останніх років проживав 56-річний Віктор Тур.


Що відомо про вбивство молодої дівчини?

1 березня близько 21:00 на вулиці Садовій на виїзді з Пустомитів трапився конфлікт між 22-річною дівчиною та 56-річним уродженцем Харківщини Віктором Туром. Під час сварки чоловік вистрілив дівчині в голову. Це побачив 41-річний перехожий та кинувся на допомогу, після чого Тур вистрілив йому в груди.

Після цього зловмисник сів в мікроавтобус Volkswagen T5 і поїхав у невідомому напрямку. На місце події викликали медиків, які забрали постраждалих в лікарню. Однак дорогою 22-річна дівчина померла в автомобілі швидкої допомоги. Перехожого, якого травмував Тур госпіталізували до найближчої лікарні.

Підозрюваний у вбивстві, фото поліції Львівщини


Львівським правоохоронцям вдалося знайти автомобіль Volkswagen T5, на якому втік Тур, він був лісопосадці між селами Наварія та Поршна в Пустомитівському районі. Наразі самого злочинця не затримано.

Зараз правоохоронці проводять допити свідків події та родичів учасників події, щоб з’ясувати причину конфлікту між Віктором Туром та Оленою С.

Прикмети небезпечного вбивці Віктора Тура: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Був одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани. Злочинець може бути озброєним.

З даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ та ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) ККУ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.