Мер Львова Андрій Садовий зустрівся з послом канади в Україні та поділився підсумками розмови, яка стосується у першу чергу вчителів та підприємців Галичини.

Відповідну інформацію градоначальник міста Лева оприлюднив на своїй сторінці у Іnstagram.

"Мали хорошу зустріч з пані посол Канади в Україні. Запропонував в рамках фокусу на культуру провести "Дні Канади у Львові". Наші відносини мають ставати міцнішими і сьогодні маємо всі можливості для цього. До речі, влітку Львів вкотре стане головним центром для програми обміну досвідом для наших вчителів. Ну і щодо підприємців. Готуйтесь!) Разом з Сергієм Кіралем плануємо спільні поїздки для наших бізнесменів в Канаду для збільшення наших можливостей", - написав Садовий.

Скріншот Іnstagram

Допис градоначальника, щаправда, не викликав ентузіазму у львів'ян і вони засипали публікацію іронічними коментарями.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Все правильно, супер! Але покажіть їм наші школи, не ваші улюблені ліцеї, а звичайні школи, де діти страждають від антисанітарії та кошмарних умов навчання, де вони щодня тягають за собою спортивний одяг та взуття та наплічники по 10 кілограмів", "Збільшення яких можливостей", - пишуть львів'яни.

Скріншот Іnstagram

Нагадаємо, у Львові у зв’язку із загрозою проникнення коронавірусу вирішили встановити станції з дезінфекції рук у всіх громадських місцях.

Як повідомляв Знай. ua коронавірус завадив виробництва бюджетного iPhone SE2, Apple змінює терміни.

Також Знай.uа писав, що вже двоє українців госпіталізовані з підозрою на коронавірус.