У Львові у зв’язку із загрозою проникнення коронавірусу вирішили встановити станції з дезінфекції рук у всіх громадських місцях. Про це розповів мер міста Андрій Садовий у соцмережі, опублікувавши відповідне відеозвернення.

«В Україні не зафіксовано випадків зараження коронавірусом, але про стерильність забувати не варто. Встановлюємо такі станції гігієни рук у всіх адміністративних установах міста. Бережіть себе!», - наголосив Садовий, демонстративно вимивши руки.

«Черговий популізм по-львівськи», «Іванович, ліпше маршрутки вимий, то там сильний срач і бактерій можна нашкрябати у відро», «А як на рахунок шкіл? У нашій 22 немає води в туалетах і вся сантехніка в кошмарному стані», «Універи, школи... ні, не чув», «А у політехніці є таке?», - коментують допис мера львів’яни.

Нагадаємо, що у зв'язку з коронавірусом в Китаї, місцеві влади Гонконг прийняла рішення видати кожному жителеві на руки по $1280. Відомо, що для цього необхідно бути постійним повнолітнім жителем даного адміністративного району КНР.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua коронавірус завадив виробництва бюджетного iPhone SE2, Apple змінює терміни.

Також Знай.uа писав, що вже двоє українців госпіталізовані з підозрою на коронавірус.