На минулому тижні від ускладнень грипу у Львові помер 30-річний чоловік. У нього була важка пневмонія і він запізно звернувся по медичну допомогу. Про це повідомив заступник директора Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України Олега Когута.

Лабораторні дослідження показали, що у хворого був грип типу А. У день, коли його госпіталізували, 23 лютого, він помер.

Від початку епідемічного сезону на Львівщині зафіксовано вже чотири летальні випадки від ускладнень,які були викликані грипом.

скріншот джерело :zaxid.net
скріншот джерело :zaxid.net

На Львівщині досі зберігається ще доволі високий рівень захворюваності на грип і ГРВІ. Минулого тижня на грип і ГРВІ захворіло 13738 мешканців області, серед яких 55% хворих – діти віком до 17 років. До інфекційних відділень лікарень області було госпіталізовано 315 осіб, з них 199 – діти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Починаючи вже з середини лютого, захворюваність на грип і ГРВІ починає падати, але дуже повільно.На 12 адміністративних територіях досі перевищений епідпоріг. Найбільше хворих у Перемишлянському, Пустомитівському, Буському, Миколаївському, Жовківському районах, а також у Самборі та Червонограді.

У цілому в Україні від ускладнень грипу з початку епідсезону вже померло понад 50 чоловік. Минулоріч він забрав життя 64 українців.

Нагадаємо, раніше У пасажирки потягу Київ-Москва запідозрили коронавірус, що відомо

Як повідомляє портал «Знай.uа» Двох львів'ян вбила страшна інфекція, схоже на коронавірус

Також «Знай.uа " писав, що Коронавірус?! На Тернопільщині терміново госпіталізували дитину, діагноз страшний