Львівські поліцейські показали зворушливий любовний "майстер-клас" - неймовірне освідчення закоханого у погонах на плацу зворушило всю Україну.

Подробиці та романтичне відео опублікували на сторінці спільноти "Патрульна поліція Львівщини" у Facebook.

Судячи з відео, поліцейський Олег зворушливо зробив пропозицію коханій Мар'яні, яка працює патрульної у Львові. І, звісно ж, зробити це вирішив на День Святого Валентина. Пропозицію руки і серця новоспечений наречений зробив несподівано під час урочистого шикування з нагоди вручення чергових звань і погонів правоохоронцям.

Освідчення поліцейського у Львові, скріншот відео

Поліцейських зібрали на плацу для урочистого шикування з нагоди вручення чергових звань і погонів. Патрульна Мар'яна Халак разом з 55 колегами урочисто отримала погони лейтенанта. Після цього правоохоронці разом виконали гімн України та патрульну несподівано для неї знову викликали на середину плацу.

Увага! Це відео може вас усміхнути!

Патрульна Мар’яна отримала сьогодні не лише звання лейтенанта💍 Ніхто не знав на початку урочистого шикування з нагоди вручення чергових звань та погонів, що на нього чекає після його завершення. Патрульна Мар’яна Халак разом з 55 колегами урочисто отримала погони лейтенанта. Заспівавши гімн, її знову викликали на середину плацу. Поліцейська не здогадувалася про причину і в одну мить сльози радості. Заступник командира роти 3 батальйону Олег Соловій з квітами та каблучкою зробив їй пропозицію руки та серця. Історія їхнього кохання триває вже 8 років. Олег прийшов у поліцію в першому наборі і Мар’яна його всіляко підтримувала. Через 3 роки дівчина теж стала патрульною. Сьогодні ми стали свідками зародження нової сім’ї. Тепер Олег та Мар’яна оберігатимуть наше місто вже у новому статусі, статусі подружжя. Вітаємо!😊💕

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Vrijdag 14 februari 2020

"Поліцейська не здогадувалася про причини і в одну мить сльози радості. Заступник командира роти 3 батальйону Олег Соловей з квітами і обручкою зробив їй пропозицію руки і серця", – додали в поліції.

Романтика на плацу у Львові, скріншот відео

Закохані разом вже 8 років. У поліцію Олег прийшов ще під час першого набору патрульних у Львові. Через 3 роки до поліції приєдналася і його кохана.

"Сьогодні ми стали свідками зародження нової сім'ї. Тепер Олег та Мар'яна будуть оберігати наше місто вже в новому статусі, статус подружжя. Вітаємо", – підсумували в поліції Львівщини.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в центрі Одеси поліцейський збив жінку і дитину, є постраждалі.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.