Чоловік зі Львівщини, який жорстоко побив жінку-фельдшера, що прибула до нього на виклик, перебуває на обліку у психолога. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Як зазначається, інцидент стався в Червонограді. Пацієнт, що перебував під дією алкоголю, викликав собі бригаду лікарів та заявив, що в нього розбита голова. Однак, коли лікарі приїхали, чоловік повівся неадекватно – спочатку він вчинив перепалку з водієм швидкої, а потім з кулаками накинувся на фельдшера. Внаслідок нападу жінка втратила свідомість, отримала чисельні забої, закриту черепно-мозкову травму та струс мозку. Тепер її госпіталізували щонайменше на три дні.

Нейрохірурги зазначають, що ушкодження мозку у жінки – не тяжкі, проти поки що вона має перебувати під наглядом лікарів.

Правоохоронці затримали п’яного нападника, який намагався опиратися, та склали щодо його дій протокол. У поліції з’ясували, що чоловік - демобілізований військовий, воював на Донбасі.

Скрін, ТСН

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сам нападник стверджує, що шкодує про вчинене та хотів би все виправити, «проте як?» За його словами, у нього «проблеми з головою, у психолога лікуюся». Він також додав, що його дружина пропонувала постраждалій жінці оплатити лікування, проте та відмовилася.

За скоєне нападнику загрожує штраф у 850 гривень чи виправні роботи терміном на один рік.

Нагадаємо, що уповноважений президента україни Микола Кулеба потрапив у страшну аварію: за життя боряться лікарі.

Як повідомляв портал Знай.uа , десятирічна дівчинка дізналася, що вона на восьмому місяці вагітності після того, як її мама привезла в лікарню з скаргами на болі в животі і спині.

Також портал Знай.uа писав, що відомого режисера Романа Полянського знову звинуватили в згвалтуванні.