Львівська міська рада замовила для своїх працівників курси з вивчення іноземних мов у київської фірми з російськими власниками - відповідне розпорядження було затверджено міським головою Андрієм Садовим.

Андрій Садовий, фото: То є Львів
Андрій Садовий, фото: То є Львів

Тендер вартістю у 109 000 грн було проведено через систему державних закупівель ProZorro управлінням персоналом Львівської міської ради.

Аукціон розпочався 30 січня, участь у ньому взяли ТОВ “Транслінк-Освіта” та ФОП “Сушко Оксана Олександрівна”. Переможцем обрали ТОВ “Транслінк-Освіта” із ціною у 109 910 грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Закупівля складається із трьох лотів:

– курс із вивчення англійської мови вартістю 67 200 грн, що включає у себе проведення 336 навчальних годин (ТОВ “Транслінк-Освіта” запропонувала 62 966,40 грн);

– курс із вивчення польської мови вартістю 31 680 грн, що включає у себе проведення 144 навчальних годин (ТОВ “Транслінк-Освіта” запропонувала 29 664 грн);

– Курс із вивчення німецької мови вартістю 21 120 грн, що включає у себе проведення 96 навчальних годин (ТОВ “Транслінк-Освіта” запропонувала 17 280 грн).

Андрій Садовий в суді, фото: Цензор. НЕТ
Андрій Садовий в суді, фото: Цензор. НЕТ

Переможець тендеру має провести тестування для визначення рівня володіння англійською, польською та німецькою мовами чиновниками усіх рівнів Львівської міської ради.

Курси проводитимуть у групах, до складу яких входитимуть від 7 до 10 осіб, а після завершення навчання має відбутися оцінювання та видача сертифікатів усім членам групи.

За даними журналістів, ТОВ “Транслінк-Освіта” зареєстроване з 2016 року у Києві, займається наданням послуг перекладу і інших видів освіти. Власниками підприємства є Максим Герін (мешканець Миколаєва), Олексій Герін (мешканець Москви, Росія), приватна установа додаткової освіти “Транслінк-Освіта” (Москва, Росія). Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 500 грн.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, водопостачання та водовідведення у Львові подорожчали з 1-го лютого, тому вже дуже скоро містяни отримають платіжки з іншими цифрами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці злили праведний гнів на Гончарука та "зниження комуналки": "Попросіть Ілона Маска спустити вас з Марсу"

Також "Знай.ua" писав, що українці отримають субсидії за новою схемою: хто залишиться за бортом, а кому - готувати документи, відео