На Львівщині 7 лютого отримали травми п'ятеро туристів, які каталися на лижах. Про це розповіли у Львівській обласній держадміністрації.

За словами представників ОДА, рятувальникам Славської пошуково-рятувальної групи довелося надавати допомогу туристам на горі Високий Верх в районі села Волосянка, на горах Тростян і Політех недалеко від села Славське Сколівського району.

При цьому серед тих, хто отримав травми, є діти, додали в ОДА.

Зазначається, що допомога знадобилася 35-річному жителю Києва з травмою правої руки, 30-річній дівчині з Одеси з травмою правої ноги, 26-річної туристці з Київської області – вона отримала травму лівої ноги.

Крім того, були травмовані двоє дітей – дев'ятирічний хлопчик з Дніпра травмував ліву ногу, а дев'ятирічна киянка отримала рвану рану обличчя.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наразі життю травмованих туристів нічого не загрожує, їм надали медичну допомогу.

Нагадаємо, в Карпатах, в межах Львівської області, в ніч на Новий рік заблукала група недосвідчених туристів.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Прип'яті повернулися додому заради особливого подарунка для міста.

Також Знай.uа писав, що на Львівщині під час катання на горі Високий Верх серйозно травмовані троє туристів, одна з них - іноземка.