У Львові невідомий зловмисник вилив ртуть на вул. Виговського, біля ринку "Південний".

Про це повідомив координатор ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич та опублікував відео інциденту на своїй сторінці у Facebook.

"5 лютого, о 16:45. Біля Південного по вул. Виговського виявили ртуть, огороджена територія, присутня швидка, поліція і люди в спецзасобах, зібрали 800 грамів ртуті. Вона була розлита на площі близько 15 м2",- йдеться в публікації.

Скріншот Facebook

На кадрах видно, що співробітники поліції у захисних костюмах огороджують небезпечну ділянку. Однак, разом з тим, поряд вільно ходять перехожі, незважаючи на загрозу від небезпечної рідини.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Geplaatst door Igor Zinkevych op Woensdag 5 februari 2020

Нагадаємо, у Львові таксист-наркоман тримає в страху усе місто: "Робить це тільки ночами".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.