Львівській військовий збив людину, слідчі ДБР вже почали розслідування обставин смертельної аварії.

Про це повідомляє прес-служба Держбюро розслідувань.

Рядовий строкової служби Львівського прикордонного загону збив пішохода, перебуваючи за кермом службового авто. Від сильного удару потерпілий отримав травми, що виявилися несумісними з життя та помер на місці пригоди.

Український військовий на смерть збив людину

За попередньою інформацією відомо, що військовослужбовець скоїв ДТП 2 лютого приблизно опівночі. Військовий рухався на автомобілі “Volkswagen Transporter” в напрямку переходу з республікою Польща в с. Угринів Сокальського району.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Український військовий на смерть збив людину

Досудове розслідування здійснюється за фактом порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило загибель потерпілого (ч. 1 ст. 415 Кримінального кодексу України). За це військовому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Нагадаємо, в ніч на 25 січня, в суботу, на Київщині сталася страшна дорожньо-транспортна пригода: автомобіль марки Hyundai Elantra вилетів з траси і впав у річку.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.