У Львівській області понад півсотні загальноосвітніх шкіл були змушені призупинити навчання, оскільки учні масово хворіють на грип та ГРВІ. Про це повідомляє Zaxid.net.

Зокрема, на карантин закрили всі школи в Золочівському районі, Дрогобичі, Стебнику. Скасовано заняття у Красненській школі Буського району та для учнів молодших класів Лапаївської школи Пустомитівського району. Крім того, на карантині - дві школи Львова.

У Дрогобичі та Стебнику заняття у школах призупинили до 3 лютого, оскільки у деяких школах через грип та ГРВІ відсутні 20-25% учнів. Це свідчить про те, що епідемічний поріг у навчальних закладах перевищено. Якщо захворюваність не зменшиться, на карантин діти підуть до 10 лютого.

За словами представника департаменту освіти і науки Львівської ОДА Лесі Босак, на три дні, до 31 січня, було призупинено заняття у 42 школах школах Золочівського району. З 30 січня обмеження навчального процесу ввели для школярів Красненської школи Буського району.

Разом із тим, у департаменті охорони здоров’я ЛОДА стверджують, що в регіоні не перевищено епідпоріг захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі через епідемію у китайському місті Ухань коронавірусу ринок "7 кілометр" візьмуть під особливий контроль.

Як повідомляв портал "Знай.uа" чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні, який мав пройти 13-15 березня в Нанкіні (Китай), перенесено на 2021 рік

Також Знай.uа" писав, про те, як захистити себе від нового вірусу.