У Львові затримали киянина, який у складі злочинної групи промишляв тим, що встановлював на банкоматах шпигунський пристрій, що зчитує пін-код банківської картки. Тепер зловмисник представ перед судом, повідомили у місцевій прокуратурі.

Зазначається, що справу шахрая заслухали у Галицькому районному суду Львова. За даними правоохоронців, від рук злочинців постраждали користувачі двох банкоматів. Вони протягом доби за допомогою спеціального обладнання викрадали дані особистих банківських карток користувачів банкоматів, заволодівши таким чином кількома десятками пін-кодів та номерів карток. На щастя, зловмисники не встигли скористатися викраденими даними – поліцейські знайшли їх і затримали на орендованій квартирі.

Чоловік, постав перед судом, повністю визнав свою провину. Його співучасникам вдалося втекти, їх розшукує поліція.

Нагадаємо, уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" припускає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що обсяги купівлі та продажу валюти онлайн фізичними особами в 2019 році були майже рівними і становили по $1 млрд. Така інформація з'явилася на сайті НБУ.