Водій мера Львова Андрія Садового припаркував службову автівку з порушеннями правил дорожнього руху. І це не вперше, констатують очевидці скандальної пригоди.

Андрій Садовий, фото: Уніан
Андрій Садовий, фото: Уніан

Фото, на якому зафіксовано порушення, публікує заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці у Facebook.

Він написав допис про продаж Toyota Camry 2006 року за 110 тисяч гривень, але жодним чином не зауважив, що машину припарковано з порушенням - на фото видно, що автівка зайняла два паркувальні місця.

Cкріншот facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Львів'ян обурила така поведінка мера, і вони висловили обурення численними гнівними коментарями, відзначивши, що міський голова повинен бути гідним прикладом для містян, однак на практиці виходить навпаки.

"Але власник паркуватися нормально не вміє", "Це типу купили машину за гроші платників податків, і ще піаритися на її продажу?", "А чому авто припарковане між двом місцями на смузі?", "Водій - бог парковки", "Я паркуюсь як олень", - пишуть у коментарях.

Cкріншот facebook

Нагадаємо, у Львові продають службову автівку мера Андрія Садового - так днями ЛКП "Ратуша-сервіс" вже вдруге виставила на продаж легковик Toyota Camry 2006 року.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпрі водій перетворив маршрутку на новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.