У Львові продають службову автівку мера Андрія Садового - так днями ЛКП "Ратуша-сервіс" вже вдруге виставила на продаж легковик Toyota Camry 2006 року.

Андрій Садовий, фото: Уніан
Андрій Садовий, фото: Уніан

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Стартова ціна автівки - 110 тисяч гривень, мер пообіцяв передати вилучені кошти для потреб українських військових.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З детальною інформацією можна ознайомитися на сайті державних закупівель ProZorro. Аукціон з продажу авто відбудеться 20 січня. Оскільки це вже друга спроба продати автівку, бо наприкінці грудня 2019 року перший аукціон пройшов без учасників, стартова ціна лоту - вдвічі менша, аніж раніше (її зменшили з 220,5 тис. грн до 110,2 тис. грн).

Toyota Camry Садового, фото Львівська міська рада

Аукціон триватиме до 11:52 20 січня 2020 року. Розмір гарантійного внеску - 5 515 грн.

Нагадаємо, у Львові до приїзду міського голови Львова Андрія Садового дорогу, де проводився ремонт, показушно готують до огляду.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпрі водій перетворив маршрутку на новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.