У Львові вимагають заборонити експлуатацію коней, зокрема – кінних карет. Відповідна петиція опублікована на міському сайті.

Автор петиції Андріана Байло зазначає, що львів'ян непокоїть трагедія, що сталася восени поблизу Оперного театру: тоді коні злякалися петард та понеслися на людей, які відпочивали на лавці. Сильно постраждала неповнолітня дівчинка. Мешканці Львова вважають, що заборона дозволить запобігти подібним нещасним випадкам у майбутньому.

Крім того, автор петиції звертає увагу на жорстоке поводження із тваринами з боку їхніх експлуататорів, та факти неодноразових порушень правил дорожнього руху.

«Така діяльність не тільки небезпечна для коней та несе в собі факти жорстокого поводження з тваринами, а і для людей, які перебуваючи в умовно безпечному місці, не можуть себе безпечно почувати», - зазначає жінка.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Скрін: петиція https://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/1380

Вона наголошує на необхідності гуманного поводження з тваринами та безпечного спілкування тварин із людьми. Для цього кінні карети зі львівських вулиць мають прибрати, вважає жінка. Петиція вже набрала необхідну для розгляду кількість голосів. Тепер її розглянуть на сесії міськради.

Нагадаємо, на пішохідній зоні карета знесла лавку з людьми, дитина в реанімації.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові скасували заборону на роботу кінних екіпажів.

Також Знай.ua писав, нахабний злодій пограбував дитячий садок.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мерії Львова прагнуть лікувати тварин, які постраждали через жорстоке поводження людей.