У Львові скасували заборону на роботу кінних екіпажів. Про це йдеться на сайті Львівської міської ради.

Як зазначається, повернути кінні карети на вулиці міста вирішили члени комісії з туристичного навантаження під час позапланового засідання.

Заборону на пересування вулицями міста екіпажів, запряжених кіньми, ввели після того, як перелякані коні травмували 15-річну школярку, що відпочивала на лавці біля Оперного театру.

За словами заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленка, рішення ухвалили, додавши до нього ще шість пунктів щодо безпеки людей, проведення інформаційної просвітницької кампанії. Крім того, обговорили можливість влаштувати на дорогах спеціальні місця для посадки і висадки пасажирів, а також перегляд протоколів ДТП у тому випадку, якщо пригода трапилася за участю коней.

Нагадаємо, раніше у Львові одурілі коні знесли лавку з людьми, дитина в реанімації: містяни поставили Садовому жорсткий ультиматум.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.