На Львівщині сталося страшна НП, домашній пес відгриз частину вуха дівчинці-підлітку.

Про це повідомляє інформаційний портал "4 студія".

31 грудня до Червоноградської центральної міської лікарні звернулося пацієнта яку вкусив собака. Дівчинка гралася з домашнім улюбленцем та обнімалася з ним, але в цей момент щось пішло не так і собака вкусив дівчинку.

Домашній пес відгриз частину вуха дівчинці


Лікар-хірург Юрій Крук розповів, що верхня частина вуха пацієнтки трималася на п’ятиміліметровому клаптику. Понад годину лікарі намагалися зшити відірвані частини. За тиждень після операції вухо прижилося.

Домашній пес відгриз частину вуха дівчинці

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще


Лікарі розповіли, що у попередні роки фіксували в середньому 20-25 випадків постраждалих від укусів домашніх улюбленців, а у 2019 році таких інцидентів сталося 19.

Нагадаємо, що у місті Буча, що під Києвом, розлючений кіт несподівано напав на господарів, залишаючи на тілі подряпини і сліди від укусів.

Портал Знай.uа писав, що в Малайзії помер останній у країні Суматранський носоріг. Як зазначається, самці по кличці Іман було всього 25 років.