В селі Угринів Тернопільської області 3 січня стався вибух у місцевому клубі, в результаті якого постраждали діти. Про це розповіли в прес-службі Національної поліції України.

Як повідомляється, в той вечір діти зібрались в приміщенні клубу, щоб відрепетирувати різдвяну сценку з вертепом. Увечері, близько 18:30-19:00 в клубі прогримів потужний вибух, після якого будинок охопило полум'я.

Місцевим рятувальникам вдалося оперативно загасити загоряння, але від вибуху постраждали восьмеро дітей у віці від 12 до 17 років. Їх всіх з сильними опіками госпіталізували в реанімаційне відділення районної лікарні. Коли їх стан стабілізується, підлітків перевезуть в обласну лікарню в Тернополі.

Фото: ГУ НП

У Службі з надзвичайних ситуацій припускають, що причиною вибуху могли бути порушення, допущені при роботі з газовими системами. Незадовго до вибуху співробітники газової служби проводили «блакитне паливо» в будівлю сільської ради, розташоване поруч з клубом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Всі подробиці події встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, Одеська область здригнулася від потужного вибуху: є постраждалі, деталі.

Як повідомляв Знай.uа дружину пожежного з "Чорнобиля" звинуватили у вбивстві: "Я нічого не знала тоді".

Знай.uа писав, в Нотр-Дамі вперше не проводиться Різдвяна служба: настоятель собору розповів про небезпеки.