У Львові в середу, 1 січня, очікується безсніжний день. Хмари надовго застрягнуть на небі, відзначають на метеорическом сайті Sinoptik.

Згідно з прогнозом погоди, у Львові вдень, 1 січня, буде близько градуси тепла. Вночі температура опуститься до нуля градусів, однак це буде відчуватися, як 4 градуси нижче нуля.

Найтеплішим цей день у Львові був у 1959 році, до 6,8 градусів тепла. А найхолоднішим - в 1997 році, більше 20 градусів морозу.

Погода в Україні 1 січня, Укргідрометцентр

В цей день, 1 січня вшановується пам'ять святого Бонифатия. У цей день починається новий рік, і по ньому судили, якими будуть інші 365 днів.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Погоду на цей день передбачали по поведінці птахів – якщо синиці влаштували веселий гамір і щебет, то до вечора варто очікувати замороження. Якщо горобці настовбурчилися і перетворилися в пухнасті кульки, то на підході негода.

Крім того, якщо гілки дерев покривалися густим інеєм, то в наступному році чекайте доброго врожаю. Туман і ожеледь вказували на неурожайную осінь, особливо для яблук і груш.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.