Львівські активісти прийшли під стіни Шевченківської районної адміністрації та вимагають, аби міський голова Андрій Садовий офіційно вибачився перед ними. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як зазначається, сьогодні, 26 грудня, у приміщенні Шевченківської райадміністрації розпочала свою роботу сесія Львівської міської ради.

Фото: “Варіанти”

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На сесії має бути присутній і міський голова. Протестувальники розмістили довкола будівлі інформаційні плакати, а також принесли із собою залізні бочки, у які барабанять палицями, як це було під час Майдану у Києві 2014 року.

Підприємці протестують проти збільшення вартості оренди МАФів

Акція протесту у Львові

Geplaatst door Варіанти op Donderdag 26 december 2019

Нагадаємо, що мер Львова назвав активістів, які зірвали нещодавно засідання міськради, проплаченими тітушками. Це неабияк розлютило мітингувальників, серед яких, як вони стверджують, чимало учасників антитерористичної операції на Донбасі. Вони вимагають вибачень від Садового, однак той поки що відмовчується.

За словами керівника всеукраїнського “Об’єднання добровольців” Олени Живко, міський голова Львова Садовий має публічно вибачитися за “наклеп на атовців у львівському виданні Zaxid.net”. Як відомо, власником цього видання є дружина Садового.

Нагадаємо, українці роками переплачували за газ.

Як повідомляв портал Знай.uа Садовий заявив, що не має мільйона гривень для оплати застави, тому доведеться щось продавати.

Також Знай.uа писав, Кличко заявив, що готовий прийняти Садового на поруки.