Цього року у Ратуші Львова встановили креативну ялинку. Замість звичних зелених красунь встановили ялинку з книг. Все через те, що в наступному році у Львові рік культури.

Мер Льва розповів про це у Facebook.

Мер Львова показав у Facebook ялинку, яка стоїть в його кабінеті. Цьогоріч вона виявилася оригінальною, і повністю зроблена з книг та прикрашена святковими гірляндами.

Скріншот


Андрій Садовий закликав всіх львів'ян робити такі ж оригінальні ялинки та робити з ними селфі. Автор найкращого фото отримає абонемент на двох на цілий рік на усі заходи, що відбуватимуться у Львівському органному залі.

" Робіть селфі зі своєю ялинкою і надсилайте у коментарі. За фото, яке набере найбільше лайків, ви отримаєте приз. Веселих свят і класних фото", — зазначив Андрій Садовий.

Головна ялинка Ратуші🎄

Друзі, свята наближаються🎄🎄🎄 Перший конкурс у Facebook від міського голови. Як отримати суперприз - дізнавайтесь у відео

Geplaatst door Андрій Садовий op Maandag 23 december 2019

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, українці роками переплачували за газ.

Як повідомляв портал Знай.uа Садовий заявив, що не має мільйона гривень для оплати застави, тому доведеться щось продавати.

Також Знай.uа писав, Кличко заявив, що готовий прийняти Садового на поруки.