На Львівщині сталася смертельна ДТП, вантажівка розчавила легковик.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

У четвер, 19 грудня, ввечері у Львівській області, на трасі Львів — Рава-Руська сталася смертельна ДТП. Ця пригода сталася біля села Пили Жовківського району.

Вантажівка розчавила легковик Фото: ГУ ДСНС у Львівській області


У поліції розповіли, що зіткнулися вантажний автомобіль DAF і автомобіль Ford. В результаті цього загинув 41-річний водій легковика та його 40-річний пасажир.

Вантажівка розчавила легковик Фото: ГУ ДСНС у Львівській області


Рятувальникам довелося застосувати гідравлічне обладнання, щоб звільнити їх тіла з зім'ятої кабіни. На даний момент правоохоронці встановлюють усі причини і обставини події.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що на одній з тамтешніх вулиць загинув таксист, який приїхав на виклик. Поки чоловік чекав пасажирку, помер від гіпертонічного кризу.

Як повідомляв портал Знай.ua , Ірина Федишин потрапила в лікарню з чоловіком після страшного ДТП. Інцидент стався, коли команда артистки їхала з концерту в Шепетівці у Львів.

Також портал Знай.ua писав, що в селі Водяне сталося страшне ПП, через криків в одному з будинків, сусіди викликали наряд поліції.