У Львові в ніч на 19 грудня правоохоронці затримали молодика, який мав із собою кілька пакунків для закладки. Про це розповіли самі поліцейські.

Як повідомляється, хлопець звернувся до патрульних поліцейських із проханням показати, де знаходиться вулиця Чайковського.

Побачивши, яке місце відзначено у молодика на Гугл-мапі, правоохоронці запідозрили, що перед ними – закладчик. Вони затримали та обшукали хлопця.

Фото: ГУ НП

Виявилося, що він мав при собі три пакунки із речовиною, схожою на наркотики, та прямував, аби залишити їх у закладці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

31-річного мешканця іншого регіону, який орендує квартиру у Львові, відправили під варту. В його помешканні також провели обшук та знайшли наркотики. Йому повідомлено про підозру у зберіганні чи збуті наркотичних речовин.

Нагадаємо, що у Львові таксист відмовився везти дитину без автокрісла.

Як повідомляв портал Знай.ua , житель української столиці Юра Клавишко поділився своїм досвідом з перевезення дітей в автомобілі без спеціального крісла.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі сталося шокуюче ПП, однорічна дівчинка отруїлася наркотиками своєї матері.