Свято Миколая вже не за горами, а це значить, що всі чекатимуть подарунків — і маленькі діти, і дорослі дяді та тьоті. Якщо ви не хочете залишити свою другу половинку ні з чим, покладіть йому чи їй під подушку один з оригінальних подарунків, які можна знайте у Львові.

Тож обираємо топ-5 найкращих подарунків до Дня Святого Миколая, які можна знайти у Місті Лева.

На першому місці — масаж. Хто ж не любить, коли йому мнуть спинку чи розтирають плечі. Замість мандаринок та цукерок, які й так будуть супроводжувати вас весь період зимових свят, подаруйте коханій людині годинку релаксу. Повірте, ефект від такого подарунка згадуватимуть ще довго.

У Львові пропонують понад сотню видів розслаблюючого масажу, тож вам буде, з чого обирати.

Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На другому місці — можливість піднятися у небо над містом та насолодитися неймовірними краєвидами. Так, політ на приватному літаку також можна замовити у Львові. Особливо такий подарунок сподобається чоловікам, тільки якщо вони не боятися висоти. Охочим пропонують стрибнути з парашутом.

Фото: соцмережі

Третя сходинка — дорогий алкоголь. Такий подарунок порадує багатьох, і не тільки чоловіків. Якщо жоден чоловік не відмовиться від пляшки старого-доброго Jack Daniel’s, то жінки теж не проти інколи поласувати наливками чи лікерами.

Фотосесію чи відео-ролик також можна подарувати на Миколая. У Львові безліч талановитих фотографів, які влаштують вам справжню казку посеред зими.

І, врешті-решт, завжди залишається класика - подаруночок своїми руками. У місті відбуваються святкові майстер-класи, де вам підкажуть, що б такого оригінального ви могли подарувати своїм рідним.

Фото: соцмережі

Нагадаємо, скоро День святого Миколая: найкращі подарунки для дітей і дорослих

Як повідомляв портал "Знай.uа", День Святого Миколая: головні заборони свята

Також "Знай.uа" пишучи про День святого Миколая 2019: історія і головні традиції свята.