У Львові, в одному зі спальних районів міста, було помічено стадо диких кабанів. Про це розповів депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За його словами, тварини не бояться автомобілів та спокійно реагують на наближення ввімкнених фар. Спочатку відео із незвичайними гостями було опубліковане із зазначенням геолокації, однак пізніше Зінкевич прибрав її на вимогу коментаторів. Люди побоюються, що хтось може завдати шкоди тваринам.

У співтоваристві «Домівка Врятованих Тварин» розповіли, що в одному з міських парків були помічені «нариви біля дерев, що є ознакою поселення диких кабанів», а пізніше - двох кабанів з дитинчатами.

На думку зоозахисників, тварини забрели до міста не з власної волі: з відкриттям сезону полювання їх загнали з лісу мисливці.

Львівян закликали бути гуманними та обережними, оскільки наляканий кабан може агресивно захищатися та поранити людину. Побачивши перед собою лісового красеня, краще непомітно відступити, аби не провокувати його.

Нагадаємо, розумний пес приносить не тільки тапочки, веселе відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що волонтери врятували цуценя з незвичайною особливістю.

Також портал "Знай.uа" писав, що на світ народився унікальний пес кольору вічної весни.

Нагадаємо, що Дніпрі пропав кіт, який працював в історичному музеї. Там він охороняв експонати від різних гризунів, а також розважав відвідувачів та працівників музею.