В «Укрзалізниці» повідомили про запуск нового поїзда разом з польською залізницею. Напрямок нового поїзда - Львів-Берлін. Щоправда, пасажирів чекає пересадка, що буде відбуватися в Перемишлі. Про це розповів керівник компанії Євген Кравцов, відзначають на офіційній сторінці «Укрзалізниці».

За словами Кравцова, новий спільний маршрут значно полегшить українцям дорогу до Берліна. Крім того, громадянам Німеччини також буде легше потрапити до Львова.

Повідомляється, що поїзд зі Львова до Берліна доїде всього за 18 годин. Він вирушить зі Львова до Перемишля у 16:20, прибуде туди в 18:19. У Польщі українці пересядуть на поїзд до Берліна, відправляється в 19:57, і будуть у столиці Німеччини в 09:48 на наступний день.

Повернутися додому можна буде на поїзді, який відправиться з Берліна в 18:43, і прибуде до Львова о 13:45 наступного дня.

Нагадаємо, до Грузії, Іспанії чи Болгарії? SkyUp підкинув львів'янам ідеї для літнього відпочинку

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", ящик з жіночими ногами: мережа підірвав незвичайний багаж в аеропорту "Бориспіль"

Також Знай.uа" писав, пакуйте валізи: Turkish Airlines відновила рейси з Одеси до Стамбулу.