Відтепер зі Львова можна дістатися літаком українського лоукостера SkyUp Airlines до грузинського Батумі, іспанської Барселони та болгарського Бургаса. Про відкриття нових напрямків літнього сезону 3 грудня повідомили на офіційній інтернет-сторінці авіаперевізника.

Як зазначається, продаж квитків на популярні рейси вже розпочато. Зокрема, за 1 тис. 629 гривень можна придбати квиток на рейс до Батумі, що відправлятиметься, починаючи з 29 травня 2020 року, по вівторках та п’ятницях.

До Барселони можна буде вирушити зі Львова так само по вівторках та п’ятницях, починаючи з 29 травня наступного року. Вартість перельоту – 1 тис. 941 гривень.

Рейс на Бургас зі Львова здійснюватиметься щосереди та щосуботи кожних десять днів, починаючи з 3 червня і до 5 вересня 2020 року. Квиток обійдеться у 1 тис. 270 гривень.

Варто зазначити, що обіцяного цього року літнього рейсу до грецького міста Іракліона на сайті авіаперевізника досі немає. Чи буде він взагалі здійснюватися, поки не відомо. Перевізник ще не коментує це питання.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що українська лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом

Як повідомляв портал Знай.uа, авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс із Харкова до Будапешт

Також Знай.uа писав про те, що нещодавно британські аналітики склали рейтинг найбільш привабливих міст для туристів своєї країни.