Громадський активіст та депутат Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що 12 вересня у Львові потяг збив жінку.

За попередньою інформацією, жінка, яка знаходлась у нетверезому стані потрапила під рухомий склад вантажного потягу, що рухався по коліям.

Жінка вижила, її було госпіталізовано каретою швидкої допомоги до місцевої лікарні.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

У патрульній поліції Львівщини розповіли, що машиніст потяга виконав екстрене гальмування у зв'язку із тим, що жінка проігнорувала звукові сигнали та продовжувала рух, а перед наближенням потяга впала в бік залізничної колії. Патрульні, які прибули на місце події встановили, що жінка перебувала у стані сильного алкогольного сп'яніння та видимих пошкоджень не мала. Жінку госпіталізували у лікарню швидкої допомоги.

Співробітники патрульної поліції склали на 56-річну жінку постанови про адміністративні порушення за ст. 109 ч.3 (прохід по залізничних коліях у невстановлених місцях) та ст. 178 ч.1 (за появу у громадських місцях в п'яному вигляді що ображає людську гідність і громадську мораль) КУпАП.

У зв'язку з інцедентом рух потягів через дану ділянку було призупинено. О 16:50 рух відновили.

Випадок стався по вулиці Шевченка 316 в мікрорайоні Рясне - 1 біля мосту.

Нагадаємо, що водій, що перевозив автобусом дітей, мало не потрапив під поїзд на залізничному переїзді.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Полтавщині чоловік потрапив під швидкісний потяг та залишися живий

Також Знай.ua писав про те, що у Харкові чоловік відкрив пляшку пива об дзеркало потягу метро